Revoltător: O femeie obsedată de diete și-a obligat fiica să slăbească

De: Gabriela Voicu / 28.03.2012, 15:30
Revoltător: O femeie obsedată de diete și-a obligat fiica să slăbească
Dara-Lynn Weiss, o colaboratoare a revistei Vogue, a scris un articol despre lupta pe care a dus-o cu fiica ei "obeză", de doar 42 de kilograme.

O colaboratoare a revistei Vogue a publicat un articol șocant despre lupta pe care a dus-o pentru ca fiica ei „obeză” să slăbească.

Nimic anormal, cu excepția faptului ca medicul pediatru al fetiței de 7 ani a declarat-o pe aceasta obeză, deși avea 1,32 metri și 42 de kilograme.

Mama fetei, Dara-Lynn Weiss, s-a luptat timp de un an să o facă să slăbească și spune că a fost un an plin de frustrări și lacrimi, mai mult din partea sa decât a fiicei sale, Bea.

Dara-Lynn Weiss și fiica sa

Dara-Lynn Weiss recunoaște că se luptă și ea cu kilogramele și spune că a vrut să-i inducă acest lucru și fiicei sale. Ea a precizat că Bea a reușit să slăbească 7.2 kilograme într-un an, motiv pentru care a fost recompensată cu „rochițe noi”.

Dara-Lynn Weiss nu pare, însă, să regrete că i-a făcut viața „un iad” fiicei sale, timp de un an. Deși unii dintre cititorii articolului spun că înțeleg grijile femeii pentru sănătatea fiicei sale, alții se declară „dezgustați”. Ei spun că, la 7 ani, Bea e foarte ușor impresionabilă și ar putea avea probleme cu alimentația când va mai crește.

Totuși, Dara-Lynn Weiss nu se lasă și a anunțat că va scoate și o carte despre problemele de greutate ale fiicei ei, volum intitulat „The Heavy” (tradus „Greaua” sau „Grasa”).