Revoluția gătitului în aer liber este aici și poartă numele de Big Green Egg (P)

Apropo.ro / 22.11.2021, 14:32
Revoluția gătitului în aer liber este aici și poartă numele de Big Green Egg (P)

Revoluția preparatelor culinare gătite perfect în aer liber este aici, cu Big Green Egg! Aceste rânduri sunt pentru tine, pasionatule de grătare suculente care sfârâie sub greutatea cărnii și mâncărurilor de toate felurile, ale căror miresme îmbietoare aduc zâmbete de satisfacție pe fețele și papilele celor mai pofticioși dintre gurmanzi.

PEFOC, firmă cu o tradiție lungă de peste 20 de ani în România, cu o poveste frumoasă pornită de la construcția unui singur șemineu și ajunsă, astăzi, unul dintre cei mai importanți lideri de pe piața soluțiilor termice alternative, vă prezintă unicul Big Green Egg. Aceste gratare gradina confecționate din ceramică de tip kamado vor redesena tot ceea ce știai până acum în materie de gătit pe grill! Grătarul Big Green Egg oferă cărnii, peștelui, puiului și altor preparate o aromă unică, delicat de crocantă la exterior și suculent-delicioasă pe interior. Adaugă câteva accesorii specializate și vei deveni un veritabil masterchef al grill-ului cât ai spune, pește… sau pui, vită sau orice îți poftește inima!

Grile din oțel inoxidabil sau din fontă

Vrei să prepari carne, pește sau alte ingrediente direct pe Big Green Egg? Poți găti foarte bine pe grila din oțel inoxidabil, care este inclusă ca și accesoriu standard. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate posibile, cu carne roșie și păsări de curte, vă recomandăm să utilizați grilajul din fontă, care creeaza un model de grătar cu diamante atrăgătoare și apetisante.

Împiedicați lipirea, ruperea sau afumarea

Asigurați-vă că grila din EGG este la fel de fierbinte ca restul grătarului ceramic pentru a împiedica lipirea sau ruperea ingredientelor. Când plasați ingredientele pe grill pentru prima dată, așteptați cel puțin un minut înainte de a le mișca sau de a le întoarce! Nu este necesar să mutați în mod constant ingredientele. Îndepărtați ingredientele cu foarte puțină apă sau ulei. Datorită cantităților mici de ulei utilizate, grătarul nu este doar o metodă delicioasă de preparare a alimentelor, ci este și mai sănătos.

Nu uscați preparatele pe grătar

Indiferent dacă este vorba despre carne rosie, pui, pește sau legume, nu gătiți niciodată preparatele prea mult timp! Pentru a găti un côte de boeuf sau o fleică medie, de exemplu, timpul de gătire este de aproximativ 6 minute pe fiecare parte. După aproximativ 3 minute, dați cărnii un sfert de rotație pentru a crea un model frumos de diamant. Când mâncarea este gata, puteți să o scoateți din EGG. Lăsați carnea să se odihnească într-un loc cald sau învelită în folie de aluminiu, timp de cel puțin 5 minute înainte de savurare. Acest lucru asigură faptul că sucurile din carne sunt distribuite uniform pe toată suprafața, atunci când carnea este tăiată.

Bucurați-vă de mâncare și curățați Egg-ul

După ce ați terminat de gătit, puteți să vă savurați ingredientele gustoase cu aroma lor unică, delicioasă, crocantă la exterior și surprinzător de delicată la interior. După ce vă bucurați de mâncarea delicioasă, curățați grilajul foarte bine, astfel încât să fie gata de folosire pentru următorul gratar.

Produsele BGE (Egg-urile și accesoriile aferente) sunt fabricate în SUA și sunt distribuite apoi în întreaga lume. Astfel, dacă dorești să vezi un EGG pe viu sau dorești să afli mai multe informații, poți vizualiza întreaga gamă de grătare kamado direct pe site-ul www.pefoc.ro. Sibienii sunt dealeri autorizați Big Green Egg în România, dar și distribuitori ai unui întreg univers de soluții termice alternative, precum: șeminee, sobe, focare, materiale de construcție pentru gratare de gradina zidite alături de alte accesorii și soluții, toate destinate bunăstării și căldurii căminului tău. În plus, fiecare client beneficiază gratuit de transportul produselor voluminoase oriunde în țară și în maximum 48H de la confirmarea comenzii plasate telefonic sau on-line!