Rezultat pozitiv al contraexpertizei în cazul Nicolae Grigore

Apropo.ro / 09.07.2004, 12:00
Rezultat pozitiv al contraexpertizei în cazul Nicolae Grigore
Președintele Comisiei Naționale Antidoping, Ioan Dragan, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, ca rezultatul analizei testului B în cazul jucatorului rapidist Nicolae Grigore, depistat dopat cu norandrosteron la un control efectuat pe 1 mai, este tot pozitiv. "Astazi s-a

Președintele Comisiei Naționale Antidoping, Ioan Dragan, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, ca rezultatul analizei testului B în cazul jucatorului rapidist Nicolae Grigore, depistat dopat cu norandrosteron la un control efectuat pe 1 mai, este tot pozitiv.

„Astazi s-a încheiat contraexpertiza efectuata în cazul jucatorului Nicolae Grigore, iar rezultatul îl confima pe cel al primului test. Testul este pozitiv, la norandrosteron. Rezultatele testului au fost înmînate atît delegatului clubului Rapid, cît și reprezentantului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF)”, a spus Dragan.

Ioan Dragan a precizat ca dupa ce Grigore a prezentat la LPF medicamentele pe care susține ca i le-a administrat medicul Rapidului, Marian Dumitru, acestea vor fi trimise, luni, unui laborator de specialitate din Koln, pentru a se stabili daca au fost contaminate. „Va mai dura aproximativ o saptamîna, dupa care LPF va avea în fața toate probele pentru a da un verdict în acest caz”, a comentat președintele Comisiei Naționale Antidoping.

Nicolae Grigore a fost depistat pozitiv cu norandrosteron la un control antidoping efectuat dupa meciul Dinamo-FC Brașov, din data de 1 mai. Comisia de Disciplina a LPF a analizat acest caz, dar a amînat luarea unei decizii pîna la stabilirea rezultatului probei B și cel al analizei medicamentelor prescrise jucatorului de medicul rapidist.

Mediafax