Rezultatele echipelor romanesti in play-off-ul Europa League

De: Pandaru Alin Daniel / 19.08.2011, 09:56
Rezultatele echipelor romanesti in play-off-ul Europa League
Doar trei din cele cinci echipe romanesti au reusit sa-si invinga aseara adversarele din play-off-ul Europa League. Meciurile retur vor avea loc pe 25 august.

FC Vaslui a fost prima echipa romaneasca ce a obtinut o victorie aseara , invingand, la Piatra Neamt, cu scorul de 2-0 (2-0), formatia ceha Sparta Praga, prin golurile marcate de Temwanjera ’13 si Milanov ’35.

Steaua Bucuresti a invins, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgara TSKA Sofia, prin golurile reusite de Galamaz ’16 si Tatu ’77.

Formatia Rapid Bucuresti a invins echipa poloneza Slask Wroclaw, in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), . Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore ’24, Roman ’34 si Apostol ’79, in timp ce pentru polonezi a punctat Mila ’16.

Celelalte doua echipe romanesti prezente in play-off-ul Ligii Europa, Gaz Metan Medias si Dinamo, au fost invinse in aceasta prima mansa. Gaz Metan a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), de echipa austriaca Austria Viena. Pentru Austria Viena au marcat Linz ‘7 si Barazite ’45, ’61, iar pentru Gaz Metan Medias a inscris ’45.

Dinamo Bucuresti a pierdut, scor 1-2 (0-1), partida disputata, tot in deplasare, cu formatia ucraineana Vorskla Poltava. Pentru ucraineni au marcat Krivoseienko ’32 si Rebenok ’89, golul formatiei dinamoviste fiind reusit de Marius Niculae ’58.

Mai multe detalii despre rezultatele echipelor romanesti in Europa League, pe Prosport.ro