R.H.C.P. dubleaza rația de rock

Apropo.ro / 13.05.2006, 16:49
R.H.C.P. dubleaza rația de rock
Cel mai râvnit album rock al primaverii a ieșit în cele din urma la raft: "Stadium Arcadium" al celor patru Red Hot Chilli Peppers este un dublu CD cu 28 de piese. În jurul celor doua parți, intitulate Mars și Jupiter, orbiteaza lejer clipul "Dani California", o scurta

Cel mai râvnit album rock al primaverii a ieșit în cele din urma la raft: „Stadium Arcadium” al celor patru Red Hot Chilli Peppers este un dublu CD cu 28 de piese. În jurul celor doua parți, intitulate Mars și Jupiter, orbiteaza lejer clipul „Dani California”, o scurta istorie în imagini a rock-ului, care a intrat deja în heavy rotation pe mai toate posturile respectabile.

„Ne-am adunat și am zis ca trebuie sa facem un album scurt, care sa loveasca din prima”, spunea Anthony Kiedis, vocalul trupei, într-un interviu dat în iarna. Numai ca „Stadium Arcadium” a ieșit mult mai „gros”, semn ca o idee de piesa nu vine niciodata singura. „Ne-am trezit ca aveam 38 de cântece și toate meritau înregistrate, așa ca ne-am chinuit sa ramânem la doar 28 pentru album”, povestește Kiedis.

Mai multe amanunte despre album, doar în

Tags: