Richard Branson o admira pe Kate Winslet pentru curajul ei

Apropo.ro / 24.08.2011, 15:00
Kate Winslet s-a comportat ca o adevarata eroina atunci cand casa miliardarului Richard Branson a luat foc. Ea a sarit in flacari pentru a-i salva acestuia mama.

Actrita Kate Winslet a fost invitata la casa de lux de pe insula privata din Marea Caraibelor a miliardarului Branson, alaturi de un grup de 20 de persoane. O furtuna tropicala s-a pornit, iar un fulger a lovit casa de vacanta a lui Richard. Invitatii au fost evacuati de catre Richard, insa Kate nu a putut parasi vila principala fara a o salva pe mama acestuia in varsta de 90 de ani.

Ca intr-o secventa regizata, Kate s-a luptat cu flacarile si a salvat-o pe batrana de la moarte.

casa Richard Branson

Casa in flacari a lui Richard Branson

Fapta ei a tinut primele pagini ale ziarelor internationale, iar Sir Richard Branson a tinut sa isi arate recunostinta fata de eroismul de care a dat dovada in acele momente.

„Kate mi-a scos mama in brate din casa care ardea. A fost extrem de puternica si nu s-a mai gandit la ea. Totul parea ca o scena dintr-un film in care se astepta ca regizorul sa strige „stop””, a declarat proprietarul miliardar de la The Virgin.

Cum este Kate de curajoasa, asa ii sunt si cei doi copii ai sai, Mia, 10 ani, si Joe, 7 ani, care au dat alarma ca se intampla ceva.

casa Richard Branson

Insula pe care este contruita casa apartine lui Sir Richard

Cand au sosit ajutoarele aproape ca nu mai ramasese nimic din casa luxoasa a omului de afaceri, insa nimeni nu a fost ranit.

Cu toate pierderile materiale, Sir Richard Branson vrea ca nunta fiicei sale Holly sa se desfasoare in continuare in acest loc, care va fi reamenajat cu siguranta pana in ziua nuntii cu Freddie Andrews ce va avea loc in decembrie 2011.

„Avem o nunta de facut in decembrie si nu imi imaginez alt loc mai potrivit pentru nunta fiicei mele decat pe insula Neker”, adauga Sir Richard.

Insula privata a miliardarului este estimata la peste 99 de milioane de dolari. Aceasta poate fi inchiriata, la cerere, contra sumei de 56.000 de dolari pe noapte.