Richard Branson uimește din nou… îmbrăcat ca o stewardesă

De: Gabriela Voicu / 13.05.2013, 11:20
După ce luna trecută în Edinburgh le-a arătat oamenilor lenjeria intimă la aeroport, Sir Richard Branson s-a îmbrăcat de data aceasta ca o stewardesă pentru un zbor cu Air Asia.

Sir Richard Branson, fondatorul grupului Virgin, a ajuns din nou pe primele pagini ale tabloidelor, după ce a fost nevoit să se îmbrace ca o stewardesă de la Air Asia, pe o rută spre Malayezia, în urma pierderii unui pariu.

Antreprenorul miliardar a schimbat pantalonii cu o pereche de ciorapi de damă după ce a pierdut pariul la Grand Prix cu directorul executiv al Air Asia, Tony Fernandez, în urmă cu doi ani.

Richard Branson, îmbrăcat în stewardesă

Șeful de la Virgin – care s-a și epilat pentru zborul de sâmbătă – a servit băuturi la bordul avionului și a promis să curețe toaletele, în timp ce a purtat uniforma roșie alcătuită din costum cu fustă, sacou și cămașă albă. În plus, Branson a purtat ruj roșu și gene false.

El amânase pariul pierdut acum doi ani din lipsă de timp.

Richard Branson a servit pasagerii de la Air Asia

Banii strânși din vânzarea biletelor pentru acest zbor special pe ruta Perth-Kuala Lumpur vor fi donați către fundația Starlight Children.

Richard Branson este mereu pus pe sotii. Nu cu mult timp in urma, el a fost surprins într-o ipostază hilară și – spun unii – nedemnă pentru un om de afaceri, în Edinburgh, unde a fost lansat recent serviciul Little Red al companiei Virgin Atlantic. Branson a purtat kilt roșu, tradiționala fustă scoțiană, pe care a ridicat-o și le-a dezvăluit celor din jur lenjeria intimă.