Richard Leroy, milionarul care traia in strada (Video)

Apropo.ro / 30.07.2009, 10:34
Richard Leroy, milionarul care traia in strada (Video)
Cand Richard, fost inginer, s-a pensionat, a renuntat la toata averea de 4 milioane dolari devenind un om al strazii.

Cand Richard Leroy Walters, fost inginer, s-a pensionat, a renuntat la toata averea de 4 milioane dolari si a devenit un om al strazii.

Richard obisnuia sa doarma la o casa de oameni fara adapost din Phoenix. Toata averea sa a lasat-o unor organizatii non-profit, iar adapostului care l-a gazduit i-a lasat suma de 400.000 de dolari.

Rita Belle, asistenta la adapostul Phoenix, dar si prietena a lui Leroy, povesteste ca a avut grija de acesta si l-a luat in adapost atunci cand s-a imbolnavit si nu avea o locuinta. Belle povesteste: "Leroy era ateu, mie nu imi venea sa cred ca exista cineva care nu crede in Dumnezeu. Vorbea mereu si de investitii, vroia sa faca investitii". "El a renuntat la toate lucrurile pe care noi credem ca trebuie sa le avem, insa fara ele era parca mai fericit. Nu l-am auzit niciodata sa se planga de ceva. Richard spunea mereu ca ceea ce este valoros si ne face fericiti pe noi, nu are acelasi efect si pentru el", adauga Rita Belle.

Richard Leroy Walters, milionarul strazii, a murit la varsta de 76 de ani, nu a fost casatorit niciodata si nu era in relatii apropiate cu unicul sau frate.

 

Â