Richie Sambora s-a retras din turneul mondial al trupei Bon Jovi

Apropo.ro / 04.04.2013, 12:20
Richie Sambora s-a retras din turneul mondial al trupei Bon Jovi
Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, s-a retras din turneul mondial al trupei din motive personale.

Cu doar câteva ore înainte ca Bon Jovi să susțină un concert în Canada, ce face parte din turneul mondial, chitaristul Richie Sambora a anunțat că părăsește trupa temporar.

El nu va mai cânta cu trupa în concertele din secțiunea nord-americană a turneului mondial al grupului, intitulat „Because We Can”.

Pe site-ul oficial al trupei Bon Jovi a fost postat următorul mesaj: „Din cauza unor motive de ordin personal, Richie Sambora nu va mai cânta în concertele din secțiunea curentă a turneului. Toate concertele vor fi onorate așa cum au fost ele programate„.

Jon Bon Jovi, s-a adresat publicului cu aceste cuvinte: „Aveam două posibilități: să îmi fac bagajele și să plec acasă sau să urc pe scenă și să dau tot ce pot. Richie Sambora nu va cânta alături de noi pentru o perioadă. Dacă există o seară în care am cu adevărat nevoie de voi, atunci aceasta este acea seară, Calgary!„.

Nu este pentru prima dată când Sambora are nevoie de „intimitate” pentru probleme personale. În trecut a avut probleme cu drogurile, a fost și arestat, ba chiar a petrecut ceva timp într-o clinică de dezintoxicare.