Ricky Martin o da pe house

Apropo.ro / 31.10.2005, 12:00
Ricky Martin o da pe house
Dupa o pauza de aproape un an, superstarul muzicii latino Ricky Martin a revenit pe piața muzicala cu un nou album în engleza, intitulat sugestiv "Life". Și cum fiecare an vine cu o noua moda în muzica, Ricky Martin nu face excepție, iar unduirile latino se îmbina cu

Dupa o pauza de aproape un an, superstarul muzicii latino Ricky Martin a revenit pe piața muzicala cu un nou album în engleza, intitulat sugestiv „Life”. Și cum fiecare an vine cu o noua moda în muzica, Ricky Martin nu face excepție, iar unduirile latino se îmbina cu hip-hop-ul.

Ricky a declarat ca acest album vrea de reuneasca ideea lui despre viața, libertate și sexulitate.

Succesul nu a întarziat sa apara, o data cu ultimul videoclip al piesei „I Don’t Care”, unde s-a putut observa stilul total nou. Videoclipul este unul de imagine, pe fundal alb-negru și, chiar daca a aparut pe ecrane de foarte puțin timp, are deja foarte mare succes la public, intrand în Top 10.

„Life” a vandut peste 73.000 de copii numai în prima saptamana. La acest proiect artistul a lucrat cu mai mulți producatori și cantareți importanți din mai multe stiluri. Noul album este tot în genul latino-pop, cu influențe house și hip-hop. „I Don’t Care” i-a avut drept susținatori pe Fat Joe și Amerie.

Nascut pe 24 decembrie 1971, la San Juan, Puerto Rico, a facut parte dintr-o familie numeroasa. Pe numele adevarat Enrique Martin Morales, Ricky Martin a început sa apara la televizor înca de la 6 ani, dupa ce caștigase un premiu de frumusețe pentru bebeluși. A aparut în multe reclame, iar la 12 ani a cantat în formația Menudo ca solist. A parasit trupa pentru a-și continua studiile.

Cațiva ani mai tarziu primește un rol în telenovela „Alcatraz una estrella” și apoi un contract de lansare în lumea muzicii ca solist. În 1992 scoate primul album, „Fuego contra fuego”, care i-a adus 8 discuri de aur. De atunci a început sa lanseze album dupa album. El a deschis drumul cantareților latini în lume. A jucat într-un serial american „General Hospital”, a facut coloane sonore, a cantat cu Madonna „Be Careful” și s-a implicat în acțiuni de caritate. În 2003 a cantat în Romania, pe scena Festivalului „Cerbul de aur”.

Citește mai multe despre noul Ricky Martin numai în

Tags: