Ricky Martin va fi jurat, din nou, într-un show TV

De: Nicoleta Nicolae / 23.02.2015, 07:00
Ricky Martin va fi jurat, din nou, într-un show TV
Cântăreţul latino Ricky Martin va fi producător executiv şi jurat în cadrul noii emisiuni concurs muzicale a lui Simon Cowell "La Banda", care doreşte să descopere viitoarea mare formaţie de muzică latino, artistul urmând să fie şi managerul câştigătorilor.

Preselecţiile vor începe în luna martie, în Los Angeles, Puerto Rico, New York, Miami şi Texas, iar emisiunea TV va avea premiera în septembrie.

Ricky Martin a mai participat la emisiuni concurs muzicale, în trecut fiind jurat în cadrul show-urilor „The Voice” din Australia şi Mexic.

Ricky Martin, în vârstă de 43 de ani, care a lansat hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely” şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Recent, artistul portorican a lansat cel de-al zecelea album din carieră, „A Quien Quiera Escuchar”. Tema aleasă? Dragostea!

Citeşte declaraţiile artistului despre noua sa ocupaţie, pe Mediafax.ro