Riddick (trailer)

De: Mioara Tronaru / 13.09.2013, 11:28
Riddick (trailer)
PREMIERA 13.09 TO: Riddick. Producţie SUA, 2013. R: David N. Twohy. Cu: Vin Diesel, Karl Urban, Jordi Mollà, Matt Nable, Katee Sackhoff, Bokeem Woodbine, David Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo. Distribuit de MediaPro Distribution

Trădat de propriii semeni şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor prădători şi devine mai puternic şi mai periculos decât oricând. În curând, vânătorii de recompense din toată galaxia vor porni în căutarea lui Riddick doar pentru a se găsi ei înşişi pioni în planul său elaborat. Cu duşmanii săi exact unde îi vrea, Riddick dezlănţuie un atac al răzbunării, înainte de a reveni pe planeta sa de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere.

Dacă ”Pitch Black” – prima aventură a lui Riddick – a mers foarte bine la încasări (53 de milioane de dolari la un buget de 23 de milioane), partea următoare, ”The Chronicles of Riddick”, nu se poate lăuda cu acelaşi lucru: pelicula a adunat 115 milioane de dolari din încasări în condiţiile în care a dat 105 milioane pe producţie… Aşa că ”Riddick”, cea de-a treia parte, a fost produs cu numai 38 de milioane de dolari.