Ridicarea vehiculelor abandonate – motiv de scandal

De: Marian Andrei / 20.08.2009, 15:12
Doua persoane care s-au opus ridicarii unor vehicule abandonate si au agresat politistii au fost amendate.

Azi dimineata, o actiune de ridicare a vehiculelor abandonate din cartierul Colentina din sectorul 2 al Capitalei a degenerat, politistii fiind nevoiti sa amendeze cu cate 500 de lei doua persoane care s-au opus ridicarii a doua autoturisme.

Cei doi, sot si sotie, care nu au putut face dovada detinerii celor doua autoturisme pe care angajatii primariei sectorului doreau sa le ridice, au incercat sa agreseze politistii. Se pare ca si cu o seara inainte cei doi au amenintat cu bataia angajatii primariei sectorului 2.

Conform comunicatului postat pe site-ul primariei sectorului 2, cei doi "s-au impotrivit cu violenta si s-au pus in fata utilajelor pentru a opri actiunea", iar "in urma altercatiilor unul dintre politisti a fost muscat de mana" de catre femeie.

Purtatorul de cuvant al primariei a declarat  actiunea a fost declansata in urma depunerii unei sesizari referitoare la faptul ca "familia respectiva se ocupa cu colectarea de autovechiule degradate pe care le parcheaza in jurul blocului, ocupand ilegal locurile de parcare ale locatarilor".

In cadrul actiunii au fost ridicate aproximativ 20 de masini abandonate care ocupau ilegal locurile de parcare.

Citeste mai mult despre incidentele petrecute la actiunea de ridicare a autoturismelor abandonate, la Mediafax.

Vezi mai multe imagini la Mediafax.