Ridley Scott regizeaza un film despre Monopoly

Apropo.ro / 07.08.2007, 12:55
Ridley Scott regizeaza un film despre Monopoly
Desi initial totul a pornit ca un zvon bizar, regizorul Ridley Scott si-a confirmat planurile de a realiza un film bazat pe popularul joc de societate "Monopoly", anunta Cinematical.Intr-un interviu acordat cotidianului New York Times, Ridley Scott a declarat: "Monopoly este in continuare cel


Desi initial totul a pornit ca un zvon bizar, regizorul Ridley Scott si-a confirmat planurile de a realiza un film bazat pe popularul joc de societate „Monopoly”, anunta Cinematical.Intr-un interviu acordat cotidianului New York Times, Ridley Scott a declarat: „Monopoly este in continuare cel mai popular joc de societate din lume, asa ca ar trebui sa iasa ceva plin de umor si extrem de interesant din asta. Este cea mai buna ocazie pentru a vedea cum se schimba oamenii.”

Avand in vedere ca Ridley Scott este responsabil pentru filme precum „Alien”, „Gladiator”, „Hannibal” si „Black Hawk Down”, toata lumea care a auzit vestea confirmata se intreaba cum va arata aceasta varianta cinematografica a jocului „Monopoly”, in specia de vreme ce regizorul si-a anuntat intentiile de a realiza un film pentru intreaga familie.

Chiar si ziaristii de la LA Times l-au intrebat pe Scott daca filmul va avea in centru dorinta si lacomia umana, moment in care acesta a raspuns: „Se va concentra si pe asta. Nu e amuzant? Nu am asistat niciodata la un joc de Monopoly care sa nu se termine cu o cearta, cateodata chiar si cu o bataie.”

Manuela Stoicescu

Tags: