Rihanna a lansat clipul piesei „Diamonds” (Video)

De: Gabriela Voicu / 09.11.2012, 16:30
Rihanna a lansat clipul piesei
Rihanna, care în curând va lansa albumul "Unapolagetic", a prezentat videoclipul pentru piesa "Diamonds".

Piesa „Diamonds” este primul extras pe single de pe albumul „Unapolagetic”, care va fi lansat pe 19 noiembrie, iar Rihanna se pregătește pentru promovare cu un videoclip sensibil.

Rihanna a lucrat la acest videoclip cu Anthony Madler, filmările fiind realizate în Los Angeles. Rihanna a mai lucrat cu Madler, pentru videoclipurile „Man Down”, „Only Girl” și „Russian Roulette”.

„Diamonds” este primul single de pe noul material „Unapologetic”, care va fi promovat în cadrul unui turneu mondial care ar putea include și un concert în București, în vara lui 2013.

Rihanna a anunțat că va marca lansarea noului album printr-un mini-turneu intitulat „777 Tour”, care va consta în șapte concerte, susținute în șapte zile consecutiv, în șapte țări.

Pentru cei care nu se uită la bani, va fi lansată în decembrie și ediția limitată a materialului numită The Diamonds Executive Platinum Box, care va conține noul album, un tricou unisex, 7 art print-uri, card USB de 2 GB, notebook de 40 de pagini având notițe ale Rihannei scrise chiar de ea, un vinil cu remix-uri ale piesei „Diamonds”, imagini 3D cu schimbările de imagine ale cântăreței și un mesaj special din partea ei pentru fani.