Rihanna a lansat videoclipul piesei „Cheers (Drink to that)” (Video)

Apropo.ro / 30.08.2011, 14:50
Rihanna a lansat videoclipul piesei
Rihanna a lansat videoclipul piesei "Cheers (Drink to That)", un sir de secvente in care apar prietenii si fanii ei.

Rihanna a lansat un nou videoclip, in care apar mai multe secvente din timpul concertelor sale din turneul „Loud” si cateva momente cu prieteni ai vedetei, printre care Avril Lavigne, Kanye West si Jay-Z.

Este vorba despre „Cheers (Drink to that)”, videoclip postat pe YouTube in urma cu doua zile, care a strans deja aproape un milion de vizualizari.

„Life’s too short to be sitting around miserable / People gonna talk whether you doing bad or good, yeah / Got a drink on my mind and my mind on my money, yeah / Looking so bomb, gonna find me a honey / Got my Ray-Bans on and I’m feeling hella cool tonight” – ne explica Riri in piesa cu sanse mari de a se tranforma intr-unul dintre hit-urile verii.

Imaginile ne-o infatiseaza pe Rihanna intr-o multitudine de ipostaze, dar mereu inconjurata de oameni care o apreciaza, de la fani, la prieteni sau membrii ai echipei sale.

„Cheers (Drink To That)” pleaca de la un sample din melodia „I’m With You”, din 2002, scrisa de Avril Lavigne si Jermaine Jackson.