Rihanna a plecat dintr-un interviu din cauza unei întrebări incomode

De: Gabriela Voicu / 16.01.2013, 15:00
Rihanna a plecat dintr-un interviu din cauza unei întrebări incomode
Rihanna a fost intervievat[ de revista Complex, pentru a cărei copertă cântăreața a pozat recent, dar a primit o întrebare care a înfuriat-o.

Sunt Rihanna și Chris Brown din nou certați? În ultima vreme, ce doi au fost văzuți împreună și au apărut zvonuri potrivit cărora și-ar fi reluat relația, apoi presa a speculat ca ei s-ar fi certat din nou.

Indiferent de cum stau lucrurile, Rihanna nu acceptă să dezvaluie oricui informații despre viața ei personală, așa cum a făcut anul trecut în emisiunea celebrei Oprah, iar dovada este gestul vedetei din timpul unui interviu cu ea realizat recent de revista Complex.

Rihanna a plecat pur și simplu din timpul interviului când a fost intrebată care este natura relației ei cu Chris Brown și de ce insistă să colaboreze cu el pe plan muzical dacă „nu este treaba nimănui” ce fac ei doi (Rihanna a declarat la un moment dat că nu privește pe nimeni ce face ea în timpul ei liber și de atunci a fost poreclită de presă „Nobodie’s Business”).

Rihanna, pe coperta revistei Complex

Jurnaliștii de la Complex nu sunt primii care o întreabă ce relație are cu Brown și cu siguranță că nu vor fi ultimii. Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora Riri s-ar fi întâlnit din nou cu fostul ei iubit, Matt Kemp, după ce a fost refuzată de Chris Brown. Zvonurile au fost însă infirmate, la scurt timp după apariția lor în presă.

În ciuda ieșirii vedetei după interviul cu Complex, ea a decis să posteze pe Twitter câteva versiuni cu coperta revistei, pentru care Rihanna a pozat de curând.

Cântăreața a realizat șapte fotografii pentru copertă, care vor aparea în numărul din februarie-martie.