Rihanna arată ca o prostituată la filmările videoclipului „Pour It Up” (Poze)

De: Gabriela Voicu / 02.10.2013, 16:00
Rihanna nu renunță la haine și accesorii provocatoare, iar în noul videoclip "Pour It Up" își etalează formele în costume inspirate de cele ale dansatoarelor braziliene.

Fanii Rihannei s-au obișnuit să o vadă pe cântăreață mai mult dezbrăcată, fie că apare pe scenă în concerte sau că este protagonista unor ședințe foto nonconformiste.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Când ne întrebam cu ce va mai veni nou răsfățata Americii, ea a postat pe Instagram weekend-ul trecut o serie de imagini realizate în culisele filmărilor pentru noul ei videoclip, „Pour It Up”.

Vezi mai multe imagini

Rihanna

Nici de data aceasta Rihanna nu a renunțat la ținute provocatoare și la bijuterii masive, apărând îmbrăcată sumar pe un jilț auriu și purtând o perucă albă, în stil pixie, cu bucle crețe.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani s-a lăsat filmată în poziții vulgare și la un moment dat apare „scăldându-se” în bancnote americane, semn că se simte în măsură să redefinească opulența.

Rihanna adoră costumele dansatoarelor de la carnavalurile braziliene și a încercat să adopte un stil similar pentru acest videoclip.

Rihanna

În altă imagine, Rihanna poartă doar un costum negru din plasă, care i se potrivește, având în vedere că este una dintre cele mai exhibiționiste vedete.

Piesa „Pour It Up” aparține producătorului hip-hop Mike WiLL Made It, despre care se spune că ar avea o relație cu Miley Cyrus.

Rihanna, care se află în turneul „Diamonds”, a declarat recent că nu îi mai place să iasă în cluburi pentru că s-a plictisit să stea ore în șir pe tocuri. De asemenea, după ce s-a despărțit a doua oară de Chris Brown, vedeta a mărturisit că nu a mai făcut sex de ceva vreme și că se simte puțin singură.