Rihanna are gripă şi a ajuns la spital

Apropo.ro / 01.11.2011, 11:49
Rihanna are gripă şi a ajuns la spital
Aflată în Suedia, Rihanna a fost internată din cauza unei gripe, fiind nevoită să îşi anuleze din acest motiv concertul pe care trebuia să îl susţină în oraşul Malmo.

Rihanna se află în această perioadă în plin turneu mondial şi urma să susţină un concert în oraşul Malmo, din sudul Suediei, dar s-a îmbolnăvit şi a fost internată într-o clinică suedeză.

„Îmi pare rău, Malmo!”, scrie în textul care însoţeşte fotografia postată de Rihanna pe contul ei de pe Twitter. În acea fotografie, artista apare într-o rezervă de spital, cu o perfuzie în braţ.

Artista în vârstă de 23 de ani a declarat că este „cu adevărat dezamăgită” de faptul că nu a putut să susţină acel concert.
„Îmi cer iertare faţă de toţi aceia care urmau să vină la concertul meu de la Malmo. Eram atât de încântată că voi cânta pentru voi. Am fi petrecut clipe frumoase împreună. Ar fi fost mult mai bine decât acum, când sunt bolnavă, din cauza unei gripe. Sunt cu adevărat dezamăgită că nu pot fi acolo”, a declarat cântăreaţa, citată de site-ul TMZ.com.