Rihanna are pretenții de divă: vrea pat la filmări!

Apropo.ro / 08.03.2012, 19:00
Rihanna are pretenții de divă: vrea pat la filmări!
Rihanna are pretenții pe măsura veniturilor și a succesului său. A cerut echipei sale să îi asigure un pat la filmări.

Rihanna insistă ca echipa ei să îi asigure un pat imens, în care să-și facă somnul de frumusețe, între filmări. Nimic nu se compară cu munca asiduă pe care o depune artista atunci când are de filmat pentru un videoclip. Diva e divă!

Cântăreața în vârstă de 24 de ani este cunoscută ca o adevărată petrecăreață. Poate și acesta să fie motivul pentru care a cerut patul pentru odihnă, nu mai poate ține pasul dar nici nu renunță la viața de noapte.

Rihanna nu agreează ideea de a anula sau amâna treburile pe care le are de făcut, tocmai de aceea vrea ca patul să îi fie instalat într-un colț al camerei sale, atunci când filmează.

Rihanna

Rihanna

În ciuda faptului că, prin intermediul videoclipului S&M, Rihanna pare că adoră bananele, artista nu vrea să le vadă în preajma ei pentru că le urăște.

Într-o altă ordine de idei, cântăreața Annie Lennox este de părere că Rihanna este un bun exemplu ca femeie ce a luat atitudine atunci când a fost bătută de către Chris Brown, în 2009.

Dacă ar alege Annie pe cineva care să fie purtătoare de cuvînt a unei organizații care să militeze împotriva violenței domestice, atunci ar alege-o pe Rihanna.

„Este o femeie tânără care a cunoscut ce înseamnă violența domestică și ar putea deveni o purtătoare de cuvânt în acest sens. Știe cum să se apere și când să spună nu. Nu oricine este în stare să ia atitudine”, spune Annie.