Rihanna își lansează noul album prin șapte concerte, în șapte zile, în șapte țări

De: Marian Andrei / 03.11.2012, 12:24
Rihanna își lansează noul album prin șapte concerte, în șapte zile, în șapte țări
Cântăreața Rihanna a anunțat că va marca lansarea noului ei album de studio, "Unapologetic", printr-un mini-turneu intitulat "777 Tour", ce va consta în șapte concerte, susținute în șapte zile consecutive, în șapte țări diferite.

Acest turneu inedit va debuta la Londra, pe 14 noiembrie, și va continua cu show-uri pe care Rihanna le va susține la Paris, Toronto, Berlin, Paris, Stockholm și New York, informează contactmusic.com.

Rihanna va călători la bordul unui avion Boeing 777 personalizat pentru aceste show-uri, pe care artista născută în Barbados le va susține pentru a marca lansarea albumului „Unapologetic”, care va ajunge pe piață pe 16 noiembrie.

Avionul va putea să transporte 200 de persoane, iar artista în vârstă de 24 de ani a invitat 150 de jurnaliști din 82 de țări și un grup de admiratori să o însoțească în acest „turneu non-stop” inedit.

Rihanna a comandat deja multe sticle de șampanie și le-a promis fanilor că va cânta pentru ei în timpul zborurilor.

„Rihana a cerut câteva sticle de șampanie Armand de Brignac la bordul avionului. A cerut să poată să fie ascultată prin sistemul audio al avionului, pentru că va cânta în avion. A cerut, totodată, perne și pături brodate cu inițialele ei”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Rihanna a anunțat, totodată, că va susține un turneu nord-american în 2013, ce va include un număr impresionant de concerte.