Rihanna îşli dezvăluie secretele într-un documentar special!

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2016, 09:51

Rihanna îşli dezvăluie secretele într-un documentar special!
Cântăreaţa din Barbados va fi subiectul unui film-documentar, ce va fi regizat de Peter Berg, cel care s-a ocupat şi de filmul "Battleship", în care mulatra a interpretat rolul ofiţerului Cora 'Weps' Raikes.

Conform Mediafax.ro, „filmul o va urmări pe artista internaţională în timp ce navighează prin viaţă ca femeie de afaceri, filantropistă şi în timp ce se luptă cu presiunea inerentă a libertăţii artistice”.

„Filmul Rihanna, în regia lui Peter Berg, este de fapt o privire nefiltrată în viaţa faimoasei cântăreţe, urmărind ascensiunea acesteia şi transformarea ei într-un idol pentru milioane de fani, dezvăluind, de asemenea, evoluţia ei în cea mai recunoscută artistă pop şi R&B din lume”, se mai arată în comunicatul de presă.

Data lansării documentarului nu a fost stabilită momentan.

Rihanna este aparent o mare fană a documentarelor, după ce, în 2012, a angajat o echipă de filmare care să îi urmărească fiecare mişcare cât timp s-a aflat în ambiţiosul turneu 777, când a susţinut 7 concerte în 7 ţări pentru a-şi promova albumul cu numărul 7, „Unapologetic”. Ea a invitat un grup mare de fani şi peste 150 de jurnalişti să o acompanieze, iar totul a fost suprins de camerele de luat vederi, pentru documentarul „Rihanna 777…7Ţări7Zile7Concerte”.

De asemenea, artista le-a oferit fanilor imagini din backstage în timp ce se afla în turneul mondial Diamonds, în 2013, distribuind secvenţe video nemaivăzute din documentarul „Half of Me/ Jumătate din mine”.

Rihanna se află momentan în turneul mondial „The Anti World Tour 2016”, ce a început în toamna anului trecut în America şi care continuă şi pe parcursul acestui an, cu scopul promovării celui mai recent album al cântăreţei, „Anti”. Cu ocazia acestui turneu, faimoasa mulatră va ajunge pentru prima dată în România, pe data de 14 august, unde va susţine un concert în Piaţa Constituţiei.