Rihanna, mesaj pe Instagram imediat ce a coborât de pe scena de la Bucureşti

De: Cătălina Matei / 16.08.2016, 10:05

Rihanna, mesaj pe Instagram imediat ce a coborât de pe scena de la Bucureşti
Rihanna a urcat pe scena de la Bucureşti alături de 11 dansatori şi 10 membrii ai trupei sale, într-un concert de lansare a noului său album, ”Anti”, o producţie 2016, iar din setlistul concertului nu au lipsit hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” şi ”We Found Love”.


Rihanna a apărut în faţa publicului la 21:30, cu o jumătate de oră întârziere faţă de ora anunţată. Imediat după ce s-a încheiat spectacolul, vedeta a scris pe contul său de Instagram un mesaj pentru fanii din România.

„Bucureşti, mulţumesc pentru una dintre cele mai mari nopţi pe care le-am avut pe scenă! Sunteţi cei mai tari!”, a scris artista, alături de mai multe clipuri filmate la concert.

Au existat însă şi nemulţumiri legate de prestaţia artistei, dar şi de organizare.

„Mult playback. Zece minute de beznă în care ecranele din dreptul scenei au fost moarte. Trebuia să ţină de la 9 la 11. A urcat pe scenă la 9.30 şi a plecat la 11 fără un sfert. Piesele au fost cântate pe trei sferturi, parcă nu avea răbdare să le termine. Acustica sub orice critică. Sunetul se auzea din două surse desincronizate. Nu se înţelegea nimic când vorbea. Concluzia? Mai bine stăteam acasă”, a scris unul dintre spectatori pe internet.