Rihanna, micuta din Caraibe

Apropo.ro / 05.07.2008, 10:00
Frumoasa, cu o voce calda si pasionala, Rihanna este una dintre cele mai sexy cantarete ce tine primele topuri de trei ani incoace.

Frumoasa, cu o voce calda si pasionala, Rihanna este una dintre cele mai sexy cantarete ce tine primele topuri de trei ani incoace.

Rihanna Fenty s-a nascut in Barbados in 1988. A fost descoperita de producatorul Evan Rogers, cel alaturi de care acum lucreaza si Aguilera, NSYNC, Jessica Simpson, etc, in momentul in care acesta era cu sotia sa in vacanta. Impresionat de talentul sau i-a propus sa inregistreze un album. Asa demo-urile ei au ajuns la Jay-Z, bossul de la Def Jam Records.

Primul sau single, "Pon de Replay", de pe primul sau album "Music of the sun", a rasunat peste tot in 2005. Multe saptamani la rand a tinut aproape locul 1 al topurilor din SUA. Urmatoarele piese scoase au urcat foarte rapid in topuri: "If it’s lovin’ that you want", "SOS". Munca i-a fost si rasplatita prin castigarea multor premii importante precum Grammy, MTV Europe Music Awards, World Music Awards, etc.

Schimbarile ei fizice sunt de-a dreptul socante…de in bine. O tanara care arata foarte bine, este si model, canta la fel…cum sa dea gres?

rihanna

Rihanna cocheteaza si cu actoria, debutand intr-un rol pasager in filmul "Bring it on – All or nothing".

Colaborari, filme, muzica, o viata plina de agitatie, premii, faima, insa fiecare isi caseste la un moment dat si jumatatea….care in cazul Rihannei se numeste Chris Brown, cantaret de R’n’B.

El are 19 ani, ea 20 de ani si totusi ies impreuna doar cu permisiunea mamei Rihannei. Povestea lor de dragoste a nascut din prietenia stransa intre ei. In plus, au multe lucruri in comun. Rihanna, spune in gluma ca si Chris seamana putin cu mama sa…

rihanna si chris brown

Cei doi au fost vazuti in VIP Club, Paris, Franta, unde erau ca doi indragostiti. Cei doi au fost vazuti toata seara impreuna distrandu-se la maxim. Nici sarutarile tandre nu au lipsit. Chiar daca sunt acum impreuna, nu se gandesc la lucruri serioase.

Cu ce se mai ocupa tinerii? Rihanna si-a tatuat pe umar data de nastere a celei mai bune prietene (IV.LXXXVI care inseamna 4.86 – 4 este aprilie, 86 este anul nasterii prietenei 1986). Prietena ei a facut la fel.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Axe te invita la

Axe te invita la "Spalatoria de Barbati"

Axe deschide vineri, 4 iulie 2008, prima Spalatorie de Bărbati din Romania cu ocazia lansarii noii game Axe Shower Gel.

Beyonce si Jay-Z au avut examen

Beyonce si Jay-Z au avut examen "oral" (foto)

Beyonce si Jay-Z au fost surprinsi de paparazzi in timp ce se relaxau sub razele soarelui, la piscina.

Shakira va semna cu Live Nation pe 70 milioane $

Shakira va semna cu Live Nation pe 70 milioane $

Shakira este pe punctul de a semna cu Live Nation un contract ce include un mare turneu, inregistrarea si comercializarea albumelor, precum si promovarea lor.

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Emisarii culturii romanesti
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: Petrica Americanu’ – No Comment!
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza