Rihanna, pasionată de OZN-uri

De: Marian Andrei / 07.09.2013, 13:00
Rihanna, pasionată de OZN-uri
Artista în vârstă de 25 de ani este convinsă de faptul că extratereștrii există în realitate și îl plătește pe un pasionat de OZN-uri din deșertul Mojave să îi furnizeze informații despre locurile în care se presupune că ar fi fost văzute obiectele zburătoare neidentificate.

„Rihanna a fost întotdeauna convinsă că extratereștrii vor sosi pe Terra în timpul vieții sale. A început să îl folosească pe acel bărbat, care își spune «explorator al cerului», pentru a-i oferi informații din statul Nevada și despre orice fapt care are legătură cu OZN-urile”, a declarat o sursă apropiată cântăreței.

„El ține legătura cu Rihanna de la Little A’Le’Inn (un motel-restaurant din Nevada, faimos pentru meniul său care include „burgeri extratereștri și unde se cazează mulți pasionați de OZN-uri). Motelul se află aproape de cea mai secretă bază militară guvernamentală, Area 51. Acesta nu este un capriciu pentru Rihanna, ea chiar crede în totalitate în existența extratereștrilor și nu ezită să cheltuiască sume importante pentru a obține acele informații”, a adăugat sursa.

Rihanna a declarat într-un interviu anterior că a petrecut mult timp privind cerul, în timpul copilăriei sale petrecute în Bridgetown, pe Insula Barbados, sperând să asiste la o „invazie extraterestră”.