Rihanna, pe urmele lui Hagi! Cântăreaţa vrea să-şi deschidă o academie de fotbal

De: Cătălina Matei / 07.08.2014, 09:55
Rihanna, pe urmele lui Hagi! Cântăreaţa vrea să-şi deschidă o academie de fotbal
Chiar dacă pare greu de crezut, Rihannei îi place fotbalul. Atât de tare, încât artista se gândeşte serios să investească mai multe zeci de milioane de dolari în deschiderea unei academii de fotbal în Barbados şi în achiziţionarea unei echipe în Marea Britanie.

Cântăreaţa, în vârstă de 26 de ani, a urmărit cu mare atenţie Campionatul Mondial de Fotbal din acest an din Brazilia. Şi i-a plăcut atât de tare, încât plănuieşte să se implice foarte mult în acest sport.

Rihanna este bună prietenă cu Didier Drogba, unul dintre cei mai renumiţi jucatori de la Chelsea. Probabil că fotbalistul a influenţat-o destul de tare şi, spre surprinderea prietenilor, care credeau ca elanul o va părăsi odată cu încheierea Campionatului Mondial, Rihanna vrea să calce pe urmele lui Hagi.

La fel ca şi fostul fotbalist român, care şi-a deschis o academie de fotbal la Constanţa, artista vrea să pună bazele unei şcoli de gen.

Foto: Hepta

“Rihanna vorbeste tot mai mult despre înfiinţarea unei academii de fotbal, acasă în Barbados. Pe urmă, visul ei cel mare este să cumpere un club de fotbal în Marea Britanie”, a dezvăluit un prieten apropiat al Rihannei, conform www.femalefirst.co.uk.

Foto: Hepta

Cântăreaţa a urmărit cu mare interes mai toate meciurile de la CM de fotbal din Brazilia, postând pe contul său de Instagram mai multe poze cu ea îmbrăcată în echipament de fotbal.