Rihanna s-a dezbrăcat pentru a ne arăta tatuajul… de pe fund

Apropo.ro / 21.12.2012, 13:15
Rihanna s-a dezbrăcat pentru a ne arăta tatuajul... de pe fund
Rihanna este extrem de mândră de noul ei tatuaj...de pe fund. A pozat goală pentru a ne arăta ce și-a desenat pe fese.

Rihanna, 24 de ani, și-a făcut un nou tatuaj, de data aceasta pe fund: o frunză de marijuana. După ce s-a pozat aproape în fundul gol în oglindă, Rihanna a postat imaginea pe internet.

Ajunsă la al 20-lea său tatuaj, Rihanna este o adevărată colecționară de desene pe corp.

După ce și-a făcut tatuaje pe ceafă, pe omoplat, pe picior, sub sâni, etc, Rihanna și-a desenat și fundul. Aceasta este o mare bucurie pentru fanii care așteptau momentul dezgolirii.

Rihanna

Cu siguranță că vedeta nu se va opri aici, ci va continua cu noi tatuaje pe corp.

Cântăreața are o galerie de tatuaje pe întreg corpul: note muzicale pe piciorul drept, după urechea dreaptă semnul zodiacal – Pești, pe coapsa dreaptă o rugăciune în sanscrită, o steluță în urechea stângă, o frază în arabă în zona coastelor, în zona cervicală o aglomerație de stele, un cap de mort cu fundiță pe glezna stângă, cuvântul Love pe un deget, iar pe un altul are Shhh…., pe un umăr are tatuată data 4.11.1986 ce reprezintă data de naștere a prietenei sale Melissa (desigur, la rândul ei Melissa s-a tatuat și ea), pe o mână mai are un tribal, un pistol aproape de sâni, un motto – „Never a failure, always a lesson” – pe un alt umăr, pe gât are inscripționat „rebelle fleur”, mai are o cruciuliță pe o claviculă, cuvântul Lover în apropierea fundului, un șoim pe laba piciorului drept, zeița Isis sub sâni, un tribal pe mijloc și lista continuă…