Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown

De: Gabriela Voicu / 31.01.2013, 09:56
Rihanna s-a împăcat cu Chris Brown
E oficial! Rihanna și Chris Brown s-au împăcat, iar artista spune că "dacă este o greșeală, este greșeala ei".

În ultima perioadă, presa internațională a speculat cu privire la împăcarea cu Brown, însă artista din Barbados abia acum și-a recunoscut idila, explicând, totodată, și motivele ce au determinat-o să-i acorde o a doua șansă fostului iubit.

În cel mai recent număr al revistei „Rolling Stone”, solista în vârstă de 24 de ani recunoaște că împăcarea este o alegere riscantă, dar pe care și-o asumă cu maturitate. „Am luat decizia că pentru mine este mai important să fiu fericită. Chiar dacă este o greșeală, este greșeala mea. Nu pot să spun că de acum înainte nu va mai merge nimic rău, dar sunt convinsă că el nu mai vrea asta”, a comentat ea.

Chris Brown

Artista își amintește de momentele dificile prin care a trecut în 2009, când partenerul ei a agresat-o fizic înainte de premiile Grammy, lăsându-i vânătăi pe față. Deși în urma incidentului, ea a declarat că relația lor s-a încheiat, iar pentru o bună perioadă au păstrat distanța, recent, cântăreața și-a schimbat punctul de vedere. Rihanna s-a afișat în public cu Brown de mai multe ori, dar și-a postat și pe contul de Twitter fotografii intime, înregistrând și câteva piese cu el.

„Când în relație intervin cei din afară, nu este cea mai frumoasă situație din lume. Oamenii ne văd că ne ducem undeva, mergem la studio, în club și ei au impresia că știu ce se întâmplă. Dar acum este diferit. Ne apreciem unul pe celălalt, știm exact ceea ce avem acum și nu vrem să pierdem asta”, a analizat ea situația prezentă.