Rihanna se lansează în modă

Apropo.ro / 21.01.2013, 09:41
Rihanna se lansează în modă
Rihanna va lansa o colecție vestimentară pentru brandul River Island pe care o va prezenta pe 13 februarie, la Săptămâna Modei de la Londra.

Prezentarea primei mele colecții la Săptămâna Modei de la Londra este un vis devenit realitate. De mult timp mi-am dorit să îmi realizez o colecție proprie, iar prezentarea ei pentru River Island, la LFW, alături de nume mari ale modei, este o reală ocazie. Abia aștept să văd reacțiile fanilor și ale presei de modă!„, a spus Rihanna.

Rihanna a colaborat cu celebrul brand britanic River Island pentru o primă colecție pe care artista o va prezenta oficial publicului în cadrul celui mai prestigios eveniment de modă din Marea Britanie și unul dintre cele mai importante din lume, ce va avea loc în perioada 15 – 19 februarie.

Rihanna își va prezenta colecția de haine și accesorii pentru sezonul primăvară/vară 2013 în fața unui public din care vor face parte atât fani de-ai săi, cât și reprezentanți media și critici de modă.

De la anunțul colaborării dintre artistă și brandul River Island, fanii s-au declarat nerăbdători să își achiziționeze produse ale colecției care va fi lansate la nivel mondial în magazinele brandului începând cu 5 martie.

Citește mai multe detalii despre lansarea unei colecții vestimentare semnate de Rihanna, pe Mediafax.ro