Rihanna se mută din locuința actuală, de frica hoților

De: Gabriela Voicu / 10.10.2013, 12:30
Vila Rihannei din Pacific Palisades a fost ținta unor spargeri în ultimele luni, cea mai recentă având loc săptămâna trecută.

Vila Rihannei din Pacific Palisades a fost ținta unor spargeri în ultimele luni, cea mai recentă având loc săptămâna trecută, când Rihanna se afla în turneu în Australia.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

După ce veștile au ajuns la urechile ei, vedeta a decis să se mute din vila din Los Angeles, iar de curând au fost văzute mai multe mașini în fața casei ei, cu ajutorul cărora Rihanna și-a transportat lucrurile, potrivit TMZ.

Rihanna

Ultima spargere a avut loc pe 29 septembrie și a fost înregistrată de compania care i-a furnizat cântăreței sistemul de alarmă.

De asemenea, camerele de supraveghere au dezvăluit un suspect care încerca să se strecoare în casă pe ușa din spate.

Rihanna nu a fost acasă în ultimele două luni, iar în viitorul apropiat își va împărți timpul între Los Angeles și New York.

Vila Rihannei 

În iunie, poliția a fost chemată la locuința ei, după ce gardenii privați au raportat că reținuseră un bărbat de 26 de ani care încălcase proprietatea vedetei. Intrusul a declarat că nu știa că aceea era casa Rihannei, dar polițiștii au găsit pe telefonul lui o hartă a zonei respective. Atunci, Rihanna se afla în Marea Britanie.

Casa Rihannei are 7 dormitoare, 9 băi, piscină, o grădină gigantică, garaj pentru patru mașini și o vedere spectaculoasă. 

În martie, cântăreața de 25 de ani a fost nevoită să obțină ordin de restricție împotriva unui fan obsedat pe nume Steveland Barrow, care a spart din greșeală casa unui vecin al Rihannei, crezând că era locuința ei.