Rihanna și Ashton Kutcher, întâlnire amoroasă la drum de seară!

Apropo.ro / 23.03.2012, 13:15
Rihanna și Ashton Kutcher, întâlnire amoroasă la drum de seară!
Umblă zvonul că Rihanna și Ashton Kutcher și-ar fi petrecut o noapte pasională împreună, în locuința actorului.

Să fie oare Rihanna, 24 de ani, și Ashton Kutcher, 33 de ani, cel mai nou cuplu de la Hollywood sau să fie o altă răutate din partea paparazzilor. Totuși, niciodată nu iese fum fără foc, deci există un gram de adevăr pe undeva.

Fotografii de la TMZ sunt cei care au surprins-o pe tânăra artistă intrând miercuri seara în locuința, ce valorează 10 milioane de dolari, a actorului, de unde a plecat abia a doua zi de dimineață.

Ce s-o fi întâmplat în casa lui Kutcher nu s-a mai fotografiat, ci doar se poate presupune, având în vedere că ambii sunt singuri și fără obligații.

Să fi fost această întâlnire un fel de lecție pentru Chris Brown, care în ultima vreme s-a apropiat de cântăreață, sau să se lege ceva serios între cei doi. Timpul va dezvălui adevărul.

Atât Rihanna, cât și Ashton Kutcher au avut mai multe relații de dragoste după despărțirile de fostele relații, Chris Brown și Demi Moore.

Din ce s-a văzut, în ultima perioadă despre Ashton, s-a putut observa că vrea să își trăiască viața la maxim, acum că și cariera profesională este în ascensiune.

Rihanna oscilează între relații, nefiind decisă să se mărite, cel puțin nu încă.