Rihanna și Chris Brown, gata de nuntă!

Apropo.ro / 07.12.2012, 14:30
Rihanna și Chris Brown, gata de nuntă!
Rihanna vrea să devină soția celui care a bătut-o, Chris Brown, chiar de Revelion, în cadrul unei "ceremonii secrete".

Rihanna (24 de ani) pregătește, în secret, nunta cu Chris Brown (22 de ani), care ar putea avea loc în luna martie 2013.

Surse apropiate celor doi susțin că vedeta abia așteaptă marele eveniment din viața lor. Rihanna și Brown nu au încetat să se iubească în tot acest timp, deși au stat separați.

Se vor căsători curând. El a cerut-o de soție în noiembrie, dar i-a spus că ar vrea să mai aștepte puțin„, declară un apropiat al Rihannei.

Aceeași sursă a dezvăluit că Rihanna a acceptat cererea în căsătorie a lui Chris Brown în luna februarie a acestui an. Nu poartă momentan un inel de logodnă, dar toată familia vorbește despre logodna lor. Mai multe dezvăluiri vor face la petrecerea de logodnă, în curând.

Nunta celor doi ar putea avea loc în luna martie 2013, în cadrul unei ceremonii discrete, departe de ochii presei, undeva în Los Angeles.

Nu doar că Rihanna și Brown se pregătesc de nuntă, ci își doresc cât mai repede și un copil. Deja au câteva nume pregătite pentru viitorul lor bebeluș.

Un apropiat al lui Chris Brown dezimte toate zvonurile apărute în presă referitor la planurile lor de nuntă. Nimic nu este adevărat, în afara faptului că s-au apropiat din nou, unul de celălalt.