Rihanna și Chris Brown, împreună pe scena Grammy 2012

De: Gabriela Voicu / 14.02.2012, 13:17
Rihanna și Chris Brown, împreună pe scena Grammy 2012
Rihanna și Chris Brown par să fi trecut peste incidentul din urmă cu trei ani, când cântărețul și-a bătut iubita în plină stradă.

Un dintre surprizele de la Gala Premiilor Grammy 2012, ceremonie dedicată în mare parte regretatei Whitney Houston, a fost apariția pe aceeași scenă a cantăreților Rihanna și Chris Brown.

În urmă cu trei ani, Chris Brown a bătut-o pe Rihanna în plină stradă și de atunci cariera sa a avut de suferit, în timp ce Rihanna a fost încurajată permanent de fani și de colegii de breaslă și chiar a primit titlul „Femeia Anului”, în 2009.

Rihanna, la Grammy Awards 2012

Rihanna, care și-a schimbat recent look-ul, a apărut pe Covorul Roșu de la Staples Center din Los Angeles purtând o rochie neagra Armani, care îi evidenția formele tonifiate. Ea a cântat piesa „We Found Love”, apoi a urcat pe scenă alături de Coldplay pentru un duet.

Pe de altă parte, Chris Brown a cântat piesa „Beautiful People”, alături de Benny Bennassi, și single-ul „Turn Up The Music”.

Altă prezență remarcabilă din cadrul evenimentului a fost cântăreața Jennifer Hudson, lăudată de presa intenațională pentru un omagiu fără pată adus lui Whitney Houston, decedata pe 12 februarie a.c., la vârsta de 48 de ani.

Jennifer Hudson – „I Will Always Love You” (tribut Whitney Houston)

Emoțiile au copleșit-o pe Hudson, mai ales că aceasta și-a amintit, alături de public, că a primit primul său Grammy chiar din mâinile lui Whitney.

Adele, însă, a fost poate cea mai mare surpriză a unei seri marcate de premii neașteptate, mini-recitaluri tribut și absențe notabile. Nimeni nu se aștepta ca Adele să domine chiar toate categoriile la care a fost nominalizată. Șase premii din șase nominalizări a fost recordul artistei, care a lipsit în ultima vreme din atenția publicului.