Rihanna și Chris Brown s-au împăcat și lansează piesa „Birthday Cake” (Audio)

De: Gabriela Voicu / 21.02.2012, 11:30
Rihanna și Chris Brown s-au împăcat și lansează piesa
Rihanna a dat uitării scandalul cu fostul ei iubit, Chris Brown, și nu doar că s-a împăcat cu acesta, dar lansează împreună o piesă: "Birthday Cake".

De ceva timp, Rihanna a declarat că are de gând să lanseze un remix al piesei „Birthday Cake”. Melodia este un interludiu în ultimul său album și nu putea fi scos ca single în forma originală.

Nu cu mult timp în urmă, ea și-a întrebat fanii pe Twitter cu cine ar trebui să colaboreze pentru piesă și a anunțat că va face un duet surprinzător. Ei bine, este vorba despre o colaborare cu fostul ei iubit, Chris Brown.

Și co-producatorul piesei, Da Internz, ne-a avertizat că invitatul în single-ul „Birthday Cake” este o alegere șocantă. „O să fie o nebunie. Tot ce pot să spun e să stați pe frecvență” – a declarat acesta, refuzând să mai ofere alte detalii.

Rihanna & Chris Brown – „Birthday Cake” (Atenție, necenzurat!)

„Chimia” dintre Chris și Riri este explicată și de versurile piesei, din care cităm: „It’s not even my birthday, but you wanna lick the icing off. I know you want it in the worst way. You wanna blow my candles out. I know you wanna bite this, it’s so enticing,”

Da, Rihanna, suntem șocați!