Rihanna şi Kanye West, posibil turneu comun în 2015

De: Nicoleta Nicolae / 24.02.2015, 18:00
Rihanna şi Kanye West, posibil turneu comun în 2015
Un reprezentant al companiei Live Nation, specializată în organizarea de concerte şi turnee, a confirmat zvonurile care sugerau că Rihanna şi rapperul Kanye West vor susţine un turneu comun în 2015, după ce a publicat, din eroare, pe internet, informaţii confidenţiale despre un concert pe care cei doi artişti îl vor susţine împreună în Estonia.

Şi presa internaţională a anunţat recent că Rihanna şi Kanye West vor susţine un turneu comun în a doua jumătate a acestui an, însă un anunţ oficial nu a fost deocamdată făcut de managerii celor doi artişti.

Agenţii de presă ai cântăreţilor Rihanna şi Kanye West şi avocaţii companiei Live Nation nu au făcut, însă,  deocamdată niciun comentariu în legătură cu aceste informaţii.

Cu toate acestea, un angajat din Finlanda al companiei Live Nation a lăsat să se înţeleagă faptul că acest turneu va avea loc cu adevărat, după ce a publicat pe site-ul companiei o serie de detalii despre un concert pe care Rihanna şi Kanye West îl vor susţine la Tallinn, în Estonia, pe 25 iulie. Mesajul a fost şters la scurt timp după aceea.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro