Rihanna, spitalizata de urgenta in Suedia

Apropo.ro / 01.11.2011, 11:42
Rihanna, spitalizata de urgenta in Suedia
Artista Rihanna a fost fortata sa isi anuleze concertul din Malmo, Suedia, din cauza starii precare de sanatate.

Rihanna a fost internata la un spital din Suedia, dupa ce starea ei de sanatate s-a inrautatit. Cantareata are o raceala care ii da mari batai de cap.

Desi a ajuns la spital si i s-au administrat perfuzii, Rihanna nu a uitat ca a fost nevoita sa isi amane concertul din Malmo, si a tinut sa le spuna fanilor ce s-a intamplat cu ea. Artista a mai adaugat ca ii pare rau pentru cele intamplate, insa anumite lucruri in viata nu le poti programa.

„Imi pare rau, Malmo!”, a scris Rihanna pe contul ei de Twitter si a postat o imagine cu ea, de la spital, cand i s-au pus perfuziile.

Dupa externare, cantareata din Barbados si-a cerut iertare ca a fost nevoita sa isi anuleze show-ul: „Le cer iertare tuturor care asteptau spectacolul meu din Malmo. Abia asteptam sa cant pentru voi. Ar fi fost frumos, mult mai bine decat sa fiu bolnava. Sunt foarte dezamagita ca nu am putut canta”.

Din fericire, fanii cantaretei in varsta de 23 de ani au dat dovada de intelegere, spre deosebire de fanii din India ai trupei Metallica care au distrus echipamentul muzical al grupului si au devastat scena, cand au aflat ca se amana concertul.