Rihanna, topless pe Twitter

Apropo.ro / 09.03.2012, 11:00
Rihanna, topless pe Twitter
Rihanna nu mai știe ce să facă pentru a atrage atenția asupra ei. Artista s-a fotografiat topless, iar imaginea a postat-o pe Twitter.

Rihanna nu este nici prima și nu va fi nici ultima vedetă care postează pe contul personal de Twitter fotografii care să atragă atenția celor din jur, inclusiv a presei.

După ce s-a fotografiat într-un mare pat, singură, cu șapca trasă ăeste ochi și îmbrăcată dpar cu o cămașă, Rihanna mai adaugă o noua imagine colecției sale.

Rihanna

Rihanna (Twitter)

De această dată, cea mai sexy femeie a anului s-a fotografiat topless, însă nu a fost îndeajuns de curajoasă să nu-și acopere sânii cu mâinile. A vrut să pastreze decența.

Ca orice domnișoară care adoră să se fotografieze singură, Rihanna are și boticul de supărată. Imaginea este însoțită și de un mesaj: „Where have you been all my life?” – („Unde ai fost până acum?”). Cui să îi fi adresat Rihanna această întrebare? Se vede treaba că de când s-a re-apropiat de Chris Brown, solista postează mai des imagini cu ea pe Twitter.

În plan profesional, Rihanna nu are de ce să se plângă. Mai mult, cu aere de vedetă, artista a cerut să aibă în permanență un pat, pentru a trage cate un pui somn, între filmări.