Rihanna va interpreta tema noului film din seria „James Bond”

De: Cătălina Matei / 06.10.2014, 10:11
Rihanna va interpreta tema noului film din seria
După ce s-a anunţat că artista va avea o apariţie specială în noul film din seria "James Bond", iată că Rihanna va şi cânta în viitoarea producţie.

Potrivit lefigaro.fr., cântăreaţa în vârstă de 26 de ani va avea un rol mic şi va interpreta tema muzicală a celui de-al 24-lea lungmetraj al francizei „James Bond”, ale cărui filmări vor debuta în decembrie, iar premiera va avea loc la sfârşitul anului 2015.

Foto: Hepta

„Au avut loc discuţii pentru a o convinge (pe Rihanna – n.r.) să intre în distribuţia filmului. Nu va avea un rol important, ci mai degrabă o apariţie specială. Producătorii îi vor cere, însă, să cânte tema filmului, iar rolul nu va fi decât un bonus, cum s-a mai întâmplat în trecut şi cu Madonna”, a declarat o sursă pentru site-ul hollywoodlife.com.

Rihanna va trebui să propună, astfel, un cântec care să rivalizeze cu melodia „Skyfall” a britanicei Adele, ce a avut un succes la fel de mare ca şi filmul „Agentul 007: Coordonata Skyfall”, informează Mediafax.

Artista originară din Barbados şi producătorii seriei „James Bond” nu au confirmat oficial informaţia.

Prezenţa Rihannei pe afişul următorului film „James Bond” reprezintă un proiect sprijinit de actorul Daniel Craig, care a declarat anterior că aceasta este „fata Bond din visurile (sale)”.