Rihanna va juca în următorul film din seria „James Bond”

De: Cătălina Matei / 30.09.2014, 09:28
Rihanna va juca în următorul film din seria
Cântăreaţa originară din Barbados a primit un rol mic, în calitate de invitat special, în următorul film din seria "James Bond".

Potrivit femalefirst.co.uk, cântăreaţa născută în Barbados a fost contactată de producătorii francizei „James Bond” şi este „cu adevărat încântată” să apară în acest film.

„Rihanna este o mare admiratoare a filmelor din seria «James Bond» şi i-a plăcut întotdeauna ideea de a juca într-unul dintre ele. „Nici nu a mai avut nevoie să analizeze această propunere, pentru că ştia deja că îşi doreşte acest rol. E încântată”, a declarat o sursă pentru Sunday Mirror.

Foto: Hepta

Se pare că prezenţa Rihannei pe afişul următorului film „James Bond” reprezintă un proiect sprijinit de actorul Daniel Craig, care a declarat anterior că Rihanna este „fata Bond din visurile (sale)”.

Foto: Hepta

Actorul britanic în vârstă de 46 de ani – care a interpretat pentru prima dată rolul agentului 007 în 2006, în filmul „Casino Royale”, spune că o preferă în rolul de Bond girl pe Rihanna, în defavoarea lui Beyonce, întrucât cântăreaţa originară din Barbados este „mai obscenă”, conform Mediafax.

Comentariul starului britanic a determinat-o pe cântăreaţa în vârstă de 26 de ani să declare: „Fraza lui mă face fericită”.

Rihanna nu se află la prima experienţă de actriţă, deoarece a debutat deja pe marile ecrane în 2012 cu un rol important în filmul SF „Battleship”. Ea urmează, totodată, să asigure vocea unui personaj din filmul de animaţie „Home”, produs de studiourile DreamWorks.

Filmările pentru noua peliculă din franciza „James Bond”, al cărei titlu provizoriu este „Bond 24”, vor debuta la sfârşitul acestui an, sub bagheta regizorală a cineastului Sam Mendes, care a semnat regia celui mai recent lungmetraj din serie, „007: Coordonata Skyfall”, lansat în 2012.