Rima Fakih, fosta Miss SUA, arestata pentru conducere in stare de ebrietate

Apropo.ro / 05.12.2011, 11:15
Rima Fakih, fosta Miss USA in 2010, a fost arestata, in acest weekend, dupa ce a fost prinsa conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

Rima Fakih, fosta Miss USA in 2010, si-a mai adaugat un titlu in cariera: cel de inculpat.

Frumoasa in varsta de 26 de ani a fost arestata, in weekend, dupa ce a fost prinsa conducand sub influenta bauturilor alcoolice, in Highland Park, Michigan.

Sambata, modelul scria pe Twitter: „Sa clarificam lucrurile. Nu sunt in Michigan si nu sunt in inchisoare. Au confundat-o pe Fakih”.

Rima Fakih, Miss SUA 2010

Dar mai tarziu, postul a fost scos, iar duminica avocatul ei a confirmat arestarea, declarand ca tanara regreta incidentul.

Castigatoarea titlului de Miss SUA 2010, Rima Fakih , provine dintr-o familie de origine libaneza.

Rima Fakih este de origine libaneza

Anul trecut, dupa ce Rima a fost desemnata Miss SUA, au aparut informatii potrivit carora tanara ar fi lucrat ca dansatoare la bara, in 2007, in Detroit. Fotografiile care demonstrau acest lucru au aparut la scurt timp dupa ceremonia incoronarii din cadrul concursului de frumusete.

In acest an, americanca Alyssa Campanella, in varsta de 21 de ani, a fost desemnata Miss SUA si a reprezentat tara la competitia Miss Universe din Brazilia, care a avut loc in septembrie.