Rinat Ahmetov vrea sa doteze Spitalul Universitar cu aparatura medicala moderna

Apropo.ro / 23.01.2012, 17:00
Rinat Ahmetov vrea sa doteze Spitalul Universitar cu aparatura medicala moderna
Miliardarul Rinat Ahmetov vrea sa doteze salonul Spitalului Universitar, unde era internat Mircea Lucescu, cu aparatura medicala moderna. "Il Luce" a fost externat astazi.

Aflat in vizita la Mircea Lucescu, care se afla internat la Spitalul Universitar, omul de afaceri Rinat Ahmetov, Patronul lui Sahtior Donetk, vrea sa modernizeze salonul unde se afla romanul.

Ahmetov a cerut managerului unitatii sa faca o lista cu toata aparatura medicala ce lispeste din dotarea acestui salon al Spitalului Universitar.

"Vreau sa dotez acest salon cu orice are nevoie, sa-mi spuneti care este aparatul cel mai important care va lipseste!", a spus Rinat.

Medicii care l-au supravegheat pe "Il Luce" spun ca starea de sanatate a antrenorului Sahtior Donetk este buna, astfel ca au decis sa-l externeze astazi, ceea ce s-a intamplat.

Specialistii sunt de parere ca recuperarea fracturilor dureaza intre 30 si 45 de zile, iar Mircea Lucescu poate sta si acasa in acest interval.

Antrenorul echipei Sahtior Donetk "Il Luce" a fost implicat intr-un accident rutier pe Bd. Vasile Milea din Bucuresti, pe data de 6 ianuarie 2012.