Risca inchisoare pentru ca hraneste prea multe veverite

Apropo.ro / 22.11.2011, 11:38
Risca inchisoare pentru ca hraneste prea multe veverite
O femeie din Ohio, SUA, ar putea face pana la 60 de zile de inchisoare pentru pasiunea ei de a hrani veveritele.

Annick Richardson nu se potriveste profilului unei persoane care ar putea face inchisoare si, daca o intrebati, singura ei crima este ca ii pasa prea mult.

„Este necinstit sa ma faca personajul negativ sau sa ma faca sa arat ca un monstru” spune Richardson insa aceasta a aflat de la Curtea Municipala de Justitie din orasul Kettering ca ar putea servi pana la 60 de zile in inchisoare si va fi obligata sa plateasca o amenda consistenta pentru transformarea vecinatatilor intr-un bufet pentru veverite.

„Este excesiv dar adevarat” a declarat Richardson unui canal de televiziune despre obiceiul ei de a hrani animalele, „incerc sa ma abtin”.

Cand vecinii au fost intervievati acestia au spus ca femeia hraneste veveritele de ani buni ajungand la un punct in care animalele blocau aparatele de aer conditionat cu alune, stricau gradinile sau rontaiau firele la masini.

O femeie a declarat ca a fost nevoita sa se mute din cauza alergiei nepotului la alune iar alte persoane spuneau ca femeia nu asculta nici de politie nici de autoritati in protectia animalelor, incalcandu-le zilnic proprietatile pentru a-si hrani veveritele.

Pusa in fata acuzatiilor, femeia a declarat ca va hrani mai putin animalele in timpul primaverii si ca va reloca mai multe hranitoare pe terenul ei, pentru a nu mai deranja atat de mult vecinii.

Aceasta se va prezenta la audieri premergatoare procesului in luna decembrie a acestui an.