Rise

De: Mioara Tronaru / 22.10.2007, 00:00
Rise
Jurnalista Sadie Blake e din ce în ce mai atrasă de Bishop, şeful unei bande de chefuitori nocturni peste care a dat, evident, într-o noapte, în timpul unei investigaţii. Femeia simte totuşi că e ceva în neregulă cu individul, dar nu i se poate sustrage.

Foarte devreme însă, totul se lămureşte, căci Sadie se trezeşte într-o morgă, transformată în vampir… ”Rise: Blood Hunter” este produs de un specialist al genului, Sam Raimi, cel care şi-a băgat ”coada” şi în producerea altor pelicule de gen: ”The Grudge” sau mai recentul ”The Messengers”. Regizorul Sebastian Gutierrez este la al doilea film al său destinat marelui ecran, după lung-metrajul din 1999 intitulat ”Judas Kiss”. Prima lui vocaţie a fost cea de scenarist, fiind autorul, din acest punct de vedere, al filmului ”Gothika” şi coscenarist la pelicula lui David R. Ellis, ”Avionul cu şerpi”.

Premiera 26 octombrie
TO: Rise: Blood Hunter. Producţie SUA, 2007. R: Sebastian Gutierrez. Cu: Lucy Liu, Michael Chiklis, Carla Gugino, James D’Arcy, Samaire Armstrong, Robert Forster, Cameron Goodman, Marilyn Manson.
Distribuit de New Films Romănia