Rita Mureșan a slăbit vizibil cu noua ei dietă

Apropo.ro / 30.07.2013, 14:15
Creatoarea de modă Rita Mureșan a descoperit o dietă care a dat roade în cazul ei. A slăbit destul de mult.

Rita Mureșan a încercat până acum mai toate dietele existente. Se pare că una i s-a potrivit de minune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Imaginea postată de Rita pe Facebook e dovada vie că se poate, dacă ai ambiție.

Creatoarea de modă a slăbit vizibil, și va mai continua să dea jos din kilogramele în plus până la greutatea dorită de ea.

Rita Muresan

Acum reușesc să slăbesc. Am scăpat de câteva kilograme, suficiente. Cei care au spus că am ajuns la o sută și ceva de kilograme poate se pricep sa aproximeze, și spun asta fără niciun fel de ironie. Nu sunt prietenă cu sportul, nici cu cântarul. Eu nu mă cântăresc, nu îmi place. Nu am cântar acasă„, a declarat Rita Mureșan pentru PRO TV.

Rita Muresan

Am 40 de ani. Am ajuns la această vârstă cu multă atenție și grijă. Nu sunt genul de persoană care își neagă vârsta. Schimbările au început într-un moment în care eu am suferit foarte tare și am încercat să găsesc răspunsuri. Eu am suferit foarte mult în acea perioadă și așa am început să mă îngrasș. După accidentul Rebeccăi, nu am putut să înțeleg de ce…„, a povestit Rita lui Cătălin Măruță.

După toate problemele pe care le-a avut, Rita Mureșan a simțit nevoia de liniște și purificare spirituală. A cunoscut câțiva specialiști în terapia cu îngeri, pe care creatoarea de modă o recomandă tuturor. Anumite tabloide autohtone au scris că vedeta chiar ar consilia persoane care au nevoie de un ajutor în angelologie, unde o ședință costă 50 de lei.