Rita Mureşan: ”Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă”

De: Cristiana Trifu / 20.04.2018, 13:31
Rita Mureşan: ”Fiica mea mi-a zis să mă opresc, că sunt penibilă”
Creatoarea de modă Rita Mureşan face mărturisiri surprinzătoare, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

 Aceasta vorbeşte despre familia ei, despre stilul de viaţă pe care l-a adoptat, dar şi despre cât de greu i-a fost în momentul în care fiica ei cea mare a plecat să studieze peste hotare, în America.

”Ea face chimie genetică, probabil există şi în România, dar acolo au alte posibilităţi. Fiecare cioară îşi laudă puiul, nu ştiu dacă este geniu sau nu. E foarte bună în ceea ce face. Acum nu ştiu cum voi face când va pleca şi Gloria. Eu am trăit cu aceste două fete în casă zi de zi. Rămâne un mare gol. Foarte multe luni după ce a plecat Rebeca, atunci când mă duceam la cumpărături, puneam în coş ce ştiam că-i place ei. Acum m-am obişnuit. Mi-a şi zis la un moment dat ‘mama, termină, eşti penibilă!’. Dar acum probabil mă voi obişnui să trăiesc doar cu Bela, căţeluşa”, povesteşte Rita Mureşan în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Cum crede Rita Mureşan că va fi viaţa ei când fiicele sale vor fi departe, dar şi cum menţine relaţia strânsă cu fostul soţ, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.