Rita Mureşan ”În ultimul an am simţit că am îmbătrânit 20 de ani”. Ce s-a întâmplat?

De: Cristiana Trifu / 20.10.2017, 11:16
Rita Mureşan ”În ultimul an am simţit că am îmbătrânit 20 de ani”. Ce s-a întâmplat?
Rita Mureşan, fost model şi acum designer de renume, trece ”Dincolo de aparenţe” în cadrul unui amplu interviu oferit Florentinei Fântânaru, în care vorbeşte despre familia ei, despre schimbările din viaţa sa, dar şi despre relaţia cu divinitatea.

Rita Mureşan simte că ultimul an a venit cu multă presiune şi, în ciuda faptului că are încă un spirit tânăr, simte că a îmbătrânit brusc.

”Am 44 de ani, dar eu mă consider un copil de 23 de ani. Totuşi, în ultimul an, am simţit că am îmbătrânit 20 de ani. Că aşa a fost să fie, cu schimbarea de vibraţie, cu tot ce s-a întâmplat în jurul meu şi al nostru.  Ideea este că, în viaţă nu poţi da sfaturi, nu-ţi poţi da cu părerea despre lucruri pe care nu le-ai trăit”, mărturiseşte Rita Mureşan în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Despre copiii ei şi relaţia pe care aceştia o au cu tatăl lor şi despre cum a reuşit să evolueze din punct de vedere spiritual, Rita Mureşan vorbeşte la ”Dincolo de aparenţe”, emisiune difuzată duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.