Rita Ora pleacă de la The Voice la X Factor

De: Nicoleta Nicolae / 17.06.2015, 07:00

Rita Ora pleacă de la The Voice la X Factor
Cântăreaţa americană Rita Ora a anunţat că va părăsi BBC pentru ITV, după un an de colaborare. Vedeta a ales să jurizeze alături de Simon Cowell în schimbul sumei de 1.5 milioane de lire sterline.


Noua jurată va ocupa locul lăsat vacant de Mel B, deşi nu este la prima apariţie ca jurat la X Factor. Aceasta a mai ocupat, ca invitat, locul lui Kelly Rowland până la venirea permanentă a lui Nicole Scherzinger în emisiune.

Astfel, tabloul complet la masa juraţilor va fi format din veteranul Simon Cowell, Rita Ora, Cheryl Cole şi Nick Grimshaw.

Cel din urmă i-a luat recent locul lui Louis Walsh, membru al juriului încă de la prima ediţie X Factor din 2004.

În sezonul în care Rita Ora a făcut parte din juriul The Voice, unul dintre câştigători a reuşit în sfârşit să lanseze un cântec cu care să intre în topurile muzicale. Single-ul câştigătorului Stevie McCrorie, un cover după o piesă interpretată de Maroon 5, s-a clasat pe locul şase în topurile din Marea Britanie.

Reprezentanţii BBC au declarat că regretă plecarea Ritei, care nu este decât o altă încercare a lui Simon Cowell de a ridica audienţele X Factor.