Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, diagnosticată cu cancer mamar, a suportat o mastectomie dublă

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2015, 18:00
Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, diagnosticată cu cancer mamar, a suportat o mastectomie dublă
Rita Wilson, soţia actorului american Tom Hanks, a suportat, săptămâna trecută, o mastectomie dublă, după ce a fost diagnosticată recent cu cancer mamar, informează contactmusic.com.

Actriţa, în vârstă de 58 de ani, care trebuia să joace în această perioadă pe Broadway, New York, în spectacolul de teatru „Fish in the Dark”, a decis să intre în concediu medical, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar la începutul lunii aprilie.

Ea spune că a fost diagnosticată cu cancer mamar după ce a cerut o a doua interpretare a rezultatelor mamografiei sale anuale, în ciuda faptului că prima interpretare nu detectase nicio formă de cancer. În urma celei de-a doua interpretări, actriţa americană a decis să facă o mastectomie dublă.

„Săptămâna trecută, cu soţul meu alături de mine şi cu sprijinul şi dragostea familiei şi prietenilor, am suportat o mastectomie dublă şi o intervenţie de reconstrucţie mamară, după ce am fost diagnosticată cu cancer mamar. Acum sunt în convalescenţă şi, cel mai important, medicii se aşteaptă să beneficiez de o vindecare completă. De ce este aşa? Pentru că am detectat boala într-un stadiu incipient, pentru că am medici excelenţi şi pentru că am cerut o a doua opinie”, a declarat actriţa americană pentru revista People.

Sursa MEDIAFAX