Rivaldo pus la zid

Apropo.ro / 13.12.2001, 09:08
Rivaldo pus la zid
Presa spaniola a criticat vehement, decizia Comisiei de disciplina a federatiei de fotbal din Spania de a nu-l suspenda pe Rivaldo dupa ce l-a lovit cu pumnul pe componentul echipei Athletic Bilbao, Mari Lacruz "Poate parea o gluma, dar aceasta este realitatea. Un jucator isi loveste cu


Presa spaniola a criticat vehement, decizia Comisiei de disciplina a federatiei de fotbal din Spania de a nu-l suspenda pe Rivaldo dupa ce l-a lovit cu pumnul pe componentul echipei Athletic Bilbao, Mari Lacruz

„Poate parea o gluma, dar aceasta este realitatea. Un jucator isi loveste cu pumnul un adversar, iar judecatorii intorc capul si claseaza cazul. Fotbalul nu merita asta”, noteaza cotidianul „Marca”.

Camerele de luat vederi au surprins momentul in care Rivaldo s-a apropiat prin spate de fundasul echipei Athletic Bilbao si l-a lovit cu pumnul in gura, dupa ce intre cei doi avusese loc o ciocnire. Arbitrul central al meciului, care nu a observat scena, le-a acordat cite un cartonas galben. Mari Lacruz, care mai fusese avertizat in acel meci, a fost eliminat de pe teren, suspendarea sa pentru o etapa fiind confirmata, marti, de Comisia de disciplina a Federatiei de Fotbal din Spania.

Responsabilii forului spaniol au explicat ca au luat aceasta decizie, deoarece „prudenta impune ca sanctiunile sa fie dictate in cazuri mult mai grave”, in timp ce in aceasta situatie „nici macar nu a existat vatamare corporala”.
Sursa:www.mediafax.ro