Rivalii Microsoft nemultumiti

Apropo.ro / 08.11.2001, 00:30
Rivalii Microsoft nemultumiti
Software: Soft pirat capturat in SUA Hardware: Nintendo lanseaza GameCube Tips & tricks: Ce faci daca ai un virus? Cateva companii rivale Microsoft au inceput deja demersurile catre procurorul general pentru a schimba intelegerea cu Microsoft. Sun Microsystems a

  • Software: Soft pirat capturat in SUA
  • Hardware: Nintendo lanseaza GameCube
  • Tips & tricks: Ce faci daca ai un virus?


    Cateva companii rivale Microsoft au inceput deja demersurile catre procurorul general pentru a schimba intelegerea cu Microsoft. Sun Microsystems a anuntat deja ca va contesta intelegerea, insa nu s-a hotarat in ce mod o va face.

    Aceste companii se plang de faptul ca intelegerea dintre Microsoft si autoritatile din SUA nu ii protejeaza deloc pe consumatori si pe celelalte companii de monopulul gigantului Microsoft

    Criticii sustin ca intelegerea este focalizata prea mult pe restrangerea practicilor monopoliste ale Microsoft si acorda prea putina atentie noilor initiative si afaceri in domeniul Internetului.

    Unele dintre companiile rivale au punctat faptul ca Microsoft a ascuns detalii ale noii sale initiative in cadrul internetului, cunoscuta sub numele .Net, in speranta ca aceasta va deveni sistemul standard in tranzactiile pe Internet.

    Unii competitori afirma chiar ca programele .Net ar trebui sa fie facute astfel incat sa functioneze si cu interfetele Web produse de acestia.